Excursies naar musea, paleizen, kastelen
RUSSISCH SPREKENDE GIDS IN onder andere AMSTERDAM

WELKOM BIJ AMSTERDAMGID
Geachte dames en heren!
Wij begroeten U graag in BeNeLux!
Wij zijn een samenwerkingsverband van professionele gidsen, opgeleid in het vak "Nationale Guide".
Mijn samenwerkende collega’s en ik kunnen U als geïnteresseerde toerist vanuit de gehele wereld begeleide rondleidingen geven in de talen Nederlands, Engels, Frans en Russisch. Wellicht kent U ons via internet of heeft U van ons gehoord via een aanbeveling van een bevriende relatie of familielid die al eerder met AMSTERDAMGID en/of samenwerkende bedrijven hebben gereisd?

AMSTERDAMGID biedt U complete reis-diensten aan in onder andere Nederland, België en Luxemburg, zoals:
- City Tours
- Excursies naar toeristische bezienswaardigheden
- Oud historische binnensteden, dorpen, parken, tuinen
- Excursies naar musea, paleizen, kastelen
- Wandeltochten
- Road trips
- Landschap reizen
- Individuele tours
- Groepsreizen
- Business trips, transfers, begeleiding naar en op congressen en beurzen
- Transfers voor Groepen / Georganiseerde busreizen (via samenwerkende bedrijven)
- Boeken/reserveren van o.a. restaurants, hotels, tickets

In België en Nederland, worden de diverse rondleidingen voornamelijk gehouden in de Russische taal en indien gewenst in het Nederlands of Engels. De tours in Luxemburg worden uitgevoerd in het Engels, Frans en Russisch.

Voor geïnteresseerde particuliere en zakelijke klanten kan Amsterdamgid ook op maat diverse reisformats aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

AMSTERDAMGID kent de toeristische markt zeer goed en is hier dan ook al sinds 2006 in actief en heeft vele samenwerkingen met o.a. hotels, busondernemingen, rondvaartboten, cruise-maatschappijen, taxi-bedrijven, een VIP-vervoer bedrijf en vele overige toeristische bedrijven en niet-toeristische bedrijven. Ons doel is het om Uw vakantie-beleving naar een hoger niveau te brengen door U kennis te laten maken met het AMSTERDAMGID-netwerk. Door de inzet van dit netwerk hopen wij dat wij Uw zorgen omtrent organisatie en planning van Uw reis uit handen kunnen nemen en hopen dan ook dat we U onbezorgd kunnen laten genieten van Uw tijd in de BeNeLux.

Back

 
Excursies naar musea, paleizen, kastelen in Nederland